Delia și Cargo vor inaugura Târgul de Crăciun din Cluj
Delia și Cargo vor inaugura Târgul de Crăciun din Cluj

Delia și Cargo vor inaugura Târgul de Crăciun din Cluj

Într-o deschidere spectaculoasă, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi inaugurat pe 1 Decembrie 2023 cu concerte ale artiștilor Delia și Cargo. 

Organizat de creatorii festivalului UNTOLD, acest târg este unul dintre cele trei evenimente tematice pregătite pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, completat de un alt târg în București și un târg de iarnă, ambele în Cluj-Napoca.

Sub influența peniței magice a UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, Târgul de Crăciun „Planeta Crăciun” promite să fie un loc de întâlnire ideal pentru familii și prieteni, creând o atmosferă de basm cu personaje magice și activități diverse. 

„Planeta Crăciun” aduce în prim-plan conceptul de sustenabilitate, oferind o viziune asupra unui viitor mai bun și devenind astfel un personaj central în sărbătorile de iarnă.

Delia și Cargo vor inaugura Târgul de Crăciun din Cluj: Din 24 noiembrie 2023, Piața Unirii se va transforma într-un tărâm de vis, cu peste 75 de căsuțe iluminate și decoruri festive. Vizitatorii vor putea participa la activități pentru toate vârstele și vor avea ocazia să deguste produse de sezon de la producători locali. Scena din piață va găzdui concerte și spectacole, iar atracțiile precum roata panoramică, caruselul, căsuța poștală a spiridușilor și Casa lui Moș Crăciun vor completa atmosfera.

În paralel, Târgul de Iarnă, care își deschide porțile pe 1 decembrie 2023, va completa experiența festivă. Amplasat pe platoul de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, acesta va oferi un patinoar de 600 mp, trenulețul spiridușilor și un spațiu pentru concerte, consolidând astfel spiritul jucăuș și visător al sărbătorilor de iarnă.

Delia și Cargo vor inaugura Târgul de Crăciun din Cluj

Aceste evenimente reprezintă ocazia perfectă pentru comunitate și vizitatori de a se bucura de spiritul sărbătorilor într-un cadru feeric, unde distracția și bucuria se împletesc în mod magic. Cu deschiderea spectaculoasă prin concertele Deliei și Cargo, Târgul de Crăciun și Târgul de Iarnă la Cluj-Napoca invită pe toți să trăiască momente de neuitat în cea mai frumoasă perioadă a anului.

Sursa: cluju.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page