Aventură Botanică la Cluj: Descoperiți Sera Plantelor Suculente
Aventură Botanică la Cluj: Descoperiți Sera Plantelor Suculente

Aventură Botanică la Cluj: Descoperiți Sera Plantelor Suculente

Iubitorii de natură și aventură sunt invitați să participe la o experiență unică în Sera Plantelor Suculente, parte din Complexul de Sere Mari al Grădinii Botanice „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca, în perioada 20-24 noiembrie 2023. 

Această ocazie specială oferă vizitatorilor șansa de a explora o lume fascinantă, sub îndrumarea experților în botanică.

Descoperiți Sera Plantelor Suculente

Tururile ghidate, cu o durată de aproximativ 40-50 minute, vor avea loc la intervale regulate între orele 10:00 și 15:00. Vizitatorii vor putea alege între orele de plecare stabilite: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 și 15:00, permițând o flexibilitate adecvată pentru toate programele.

Aventura în această seră nu este doar o oportunitate de a vedea o varietate impresionantă de plante suculente, dar și o șansă de a învăța despre adaptările unice și fascinante ale acestor plante. Această experiență va fi cu siguranță o amintire de neuitat pentru toți participanții, îmbinând educația cu frumusețea naturală.

Descoperiți Sera Plantelor Suculente: Fiecare grupă de vizitatori va fi limitată

Este important de menționat că, datorită specificului acestor sere, fiecare grupă de vizitatori va fi limitată la un maxim de 20 de persoane. Acest lucru asigură o experiență mai intimă și mai personală, permițând fiecărui participant să se bucure de frumusețea și diversitatea plantelor suculente fără aglomerație.

Aceasta este o oportunitate rară de a explora unul dintre cele mai încântătoare și educaționale medii naturale din oraș.

Sursa: cluju.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page