Ești gata să îți lansezi cariera?
Ești gata să îți lansezi cariera?

Ești gata să îți lansezi cariera?

FutureUp, proiect marca Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), revine cu cea de-a patra ediție dedicată studenților și tinerilor absolvenți dornici să-și înceapă cariera în cele mai importante domenii de activitate din Cluj-Napoca. Proiectul se desfășoară între 21 martie și 11 aprilie.

 

Ediția cu numărul 4 a proiectului FutureUp se bucură de susținerea a 6 companii partenere, lideri în domeniile lor de activitate: Emerson, ARRK, Expert Travel, GEP, Alstom și Banca Transilvania. Împreună cu aceste companii, FutureUp își propune să ofere tinerilor interesați de domeniile IT, banking, HR, business, turism și procurement oportunități unice de dezvoltare și integrare pe piața muncii. Implicându-se în proiect, participanții vor fi pregătiți pentru ocuparea postului dorit prin intermediul trainingurilor și workshopurilor organizate de companiile partenere, care le vor delega sarcini de lucru pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile profesionale.

 

FutureUp oferă, de asemenea, oportunități de dezvoltare în afara programului de pregătire profesională, inclusiv conferințe, workshopuri, consultări de tineret și activități de socializare. În 15 noiembrie s-a organizat o consultare de tineret, unde au fost abordate subiecte pentru a afla nevoile tinerilor pe plan profesional. Pe 15 februarie a venit ca invitat Zoltan Veres pentru a discuta despre eșec ca fiind o oportunitate de dezvoltare. A mai fost organizat în 28 februarie și un workshop despre cum se poate crea un CV calitativ și cum se poate trece peste un interviu de angajare. Un eveniment foarte important marca FutureUp este Career Talk, care a avut loc pe data de 7 martie, unde au venit toate firmele partenere din acest an pentru a realiza o “bibliotecă vie”.

 

Motto-ul proiectului FutureUp, „Skyrocket your future!”, subliniază angajamentul proiectului de a ajuta tinerii să-și atingă obiectivele de dezvoltare profesională și să își lanseze cariera în cele mai promițătoare domenii de activitate. Înscrierile se desfășoară între 27 februarie și 14 martie, procesul de selecție și repartizare a participanților constând în completarea unui formular de înscriere și participarea la un interviu. 

Formularul de înscriere: https://forms.gle/pK8beh7KYq54CeHu8 

 

 

Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page