Ești student şi vrei un job în IT? Vino la evenimentul CariereÎnIT, de la Iulius Mall!
Ești student şi vrei un job în IT? Vino la evenimentul CariereÎnIT, de la Iulius Mall!

Ești student şi vrei un job în IT? Vino la evenimentul CariereÎnIT, de la Iulius Mall!

Eşti pasionat de IT sau student la Informatică şi vrei să îţi dezvolţi abilităţile? Eşti interesat de un internship pe perioada verii? Vino miercuri şi joi, 13 – 14 martie 2024, la Iulius Mall, la evenimentul CariereÎnIT şi vei avea ocazia să interacţionezi cu numeroase companii în domeniu şi, de ce nu, să aplici pentru primul tău job!


CariereÎnIT este un proiect implementat de Societatea Hermes, organizaţia studenţilor de la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Scopul este de a aduce împreună angajatorii și potențialii angajați, să faciliteze comunicare dintre aceştia şi intrarea în mediul profesional a tinerilor programatori.


Întreaga săptămână, în diverse locaţii din oraş, tinerii pot afla de la specialişti informaţii utile despre domeniul în care doresc să se formeze, pot participa la workshopuri şi prezentări, pot vizita sediile companiilor partenere, pot discuta cu experţii în domeniu. În plus, miercuri şi joi, la Iulius Mall, pot aplica pentru un internship sau job.


Job Fair – IT poate fi vizitat pe 13 şi 14 martie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la parter, în zona culoar H&M, iar la standurile amenajate vor fi prezente, cu oferte dedicate, companiile: Automatify, .msg systems, HEITS Digital, Yardi, Yonder, Qubiz, FlowTraders, Wayfare și Arobs. 


CariereÎnIT se adresează tuturor studenților și persoanelor pasionate de domeniul IT.


Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page