Foto. Clujul ascuns astăzi sub o plapumă de ceață.
Foto. Clujul ascuns astăzi sub o plapumă de ceață.

Foto. Clujul ascuns astăzi sub o plapumă de ceață.

Municipiul Cluj-Napoca se află sub cod galben de ceață, iar șoferii au avut parte de o priveliște desprinsă din poveștile cu zâne pe Dealul Feleacului. Clujul a fost acoperit de o plapumă de ceață.

Șoferii care se aflau, duminică, pe Dealul Feleacului au avut ocazia să surprindă un peisaj desprins din povești, municipiul Cluj-Napoca sub o plapumă de ceață.

Această imagine feerică este datorată codului galben de ceață și vizibilitate redusă sub care se află Cluj-Napoca, duminică seara.

FOTO: Morariu Daniel Adrian/Facebook

Codul galben de ceață și vizibilitate redusă este valabil în intervalul 17:00-20:00.

Zonele din Cluj vizate de codul galben sunt: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Aghireșu, Baciu, Apahida, Gilău, Florești, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Luna, Feleacu, Jucu, Moldovenești, Mociu, Sic, Chinteni, Gârbău, Călărași, Cămărașu, Căianu, Sânpaul, Fizeșu Gherlii, Cătina, Țaga, Suatu, Petreștii de Jos, Borșa, Sânmărtin, Panticeu, Cornești, Așchileu, Dăbâca, Geaca, Vultureni, Săndulești, Ciurila, Tureni, Pălatca, Aiton, Buza și Ploscoș.

În ultima perioadă, aproape în fiecare zi meteorologii au emis coduri galbene de ceață în județul Cluj. Ceața este văzută ca o mare problemă pentru șoferi, fiindcă reduce vizibilitatea pe drum, iar condițiile meteo nefavorabile pot să ducă la accidente rutiere.

Însă, în aceste imagini putem să observăm și o latură frumoasă a acestui fenomen meteo și să ne bucurăm de peisajul pe care ni-l oferă la lăsarea nopții.

Sursa: monitorulcj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page