Video. Un american a venit în Cluj-Napoca să vâneze vampiri, dar a rămas impresionat de oraș.
Video. Un american a venit în Cluj-Napoca să vâneze vampiri, dar a rămas impresionat de oraș.

Video. Un american a venit în Cluj-Napoca să vâneze vampiri, dar a rămas impresionat de oraș.

Un tânăr vlogger american, a sosit în Cluj cu gândul să vâneze vampiri. Până să întâlnească fioroasele creaturi ale nopții, a vizitat orașul și s-a declarat fascinat de arhitectura și de cafenelele Clujului.

În timp ce aștepta trenul, vlogger-ul a spus că este pregătit să se lupte cu vampirii pe care îi întâlnește, fiind „înarmat” cu o furculiță de plastic. „Avertizez pe toți vampirii că sunt periculos și înarmat. Chiar dacă am sărit peste sală de câteva ori, încă mai știu mișcări de kung fu”, a spus Evan, potrivit adevarul.ro.

Ajuns în Cluj, bărbatul s-a amuzat pe seama faptului că ar putea fi pândit în orice moment de un vampir fioros. „Am ajuns în Cluj. Oricine poate fi un vampir având în vedere că ne aflăm în capitala Transilvaniei, dar ei nu se vor pune cu mine pentru că am arma slăbiciunii la mine”.

Pe drum, el a reușit să afle câteva cuvinte românești și a tras concluzia că limba română seamănă cu italiana. „Limba română sună atât de bine. Sună puțin ca și italiana”, a adăugat tânărul.

Arhitectura este frumoasă, orașul este curat, sunt foarte multe magazine de unde îți poți cumpăra și mâncare”, a mai spus americanul, după care a lăudat cafenele din Piața Muzeului: „Sunt cafenele interesante pe toată strada. Aici este una chiar interesantă, doar priviți la ghivecele cu flori de la geamuri. Poți să-ți aduci prietena aici și va fi impresionată. Ai încredere în mine.

La final, a tras câteva concluzii. „Acest oraș Cluj a fost dominat în trecut de români, de maghiari și mulți alții, iar aici în centru avem statuia unuia dintre ei. Este regele Ungariei, Matthias Corvinus și această statuie este ca o amintire a maghiarilor (…) Acest oraș românesc m-a șocat!”, a încheiat vlogger-ul, nu înainte de a le recomanda și altora să viziteze orașul.

Sursa: clujcapitala.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page