Mind Matters – Heal Your Inner Child
Mind Matters – Heal Your Inner Child

Mind Matters – Heal Your Inner Child

Mind Matters este un proiect marca Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) cu accent pe prioritizarea sănătății mintale, autocunoașterii și vindecării prin psihoeducație. Proiectul, desfășurat în perioada 17-28 aprilie, reprezintă o inițiativă esențială în promovarea sănătății mintale în rândul membrilor comunității universitare și a tinerilor din oraș.


Cea de-a doua ediție, intitulată „Heal your inner child”, va aduce în prim-plan o serie de activități menite să ofere participanților o călătorie de descoperire și vindecare interioară. Prin intermediul mai multor workshopuri și sesiuni interactive, aceștia vor fi îndrumați să exploreze și să înțeleagă mai profund propriile emoții și experiențe, dezvoltând în același timp abilități esențiale pentru gestionarea și îmbunătățirea sănătății lor mintale. În cadrul proiectului, participanții vor avea oportunitatea de a învăța cele mai bune tehnici și strategii pentru gestionarea stresului, anxietății și altor aspecte ale bunăstării mintale, lucrând într-un mediu empatic, alături de specialiști în domeniu.


Pe lângă activitățile dedicate exclusiv participanților, vor exista și unele workshopuri cu caracter deschis publicului larg în cadrul cărora speakerii vor aborda teme de interes din domeniul sănătății mintale


Pentru a asigura o experiență de calitate, locurile sunt limitate, iar înscrierea se va realiza prin completarea unui formular disponibil online în perioada 6-12 aprilie. Încurajăm toți tinerii dornici să afle mai multe despre bunăstarea mintală și emoțională să profite de această experiență unică de autocunoaștere și vindecare.


Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page