Record nou de angajați în Cluj, conform celor mai recente raportări.
Record nou de angajați în Cluj, conform celor mai recente raportări.

Record nou de angajați în Cluj, conform celor mai recente raportări.

Record nou de angajați în Cluj, conform celor mai recente raportări în Cluj au fost înregistrați în ianuarie peste 276.000 de angajați, județul atinge a doua oară acest prag cel puțin în ultimii 20 de ani.


Conform datelor Direcției Județene de Statistică publicate azi în Cluj au fost înregistrați în ianuarie un număr de 276.620 de angaați, pentru a doar oară peste pragul de 276.000 după nivelul înregistrat în noiembrie anul trecut, când numărul ajungea la 276.108. Este cel mai mare număr de angajați înregistrat în Cluj în ultimele decenii. Conform sursei citate, efectivul salariaților din județul Cluj, la sfârșitul lunii ianuarie 2023 a fost de 276.620 persoane, în creștere cu 1.407 persoane comparativ cu luna decembrie 2022 și cu 4.191 persoane mai multe față de luna ianuarie 2022.

Efectivul salariaţilor reprezintă numărul de salariaţi, inclusiv lucrătorii sezonieri, managerul sau administratorul, angajaţi cu contract individual de muncă pe durată determinată sau nedeterminată, inclusiv cei cu contract de muncă sau raport de serviciu suspendat.

Sursa: actualdecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page