Restaurantul din Cluj-Napoca unde clienții își pot prăji singuri mâncarea.
Restaurantul din Cluj-Napoca unde clienții își pot prăji singuri mâncarea.

Restaurantul din Cluj-Napoca unde clienții își pot prăji singuri mâncarea.

Carmangeria Moldovan a inaugurat în Cluj Napoca un nou bistro, pe strada Eugen Ionesco, unde clienții își pot găti singuri mâncarea cu ajutorul unui grill adus din Coreea de Sud.

Cosmin Moldovan, preşedintele consiliului de administrație al Moldovan Carmangerie, a declarat pentru cluj24.ro că ideea i-a venit în urma unei vizite în Coreea de Sud.

„Mi-am dorit să testăm acest concept și să vedem care este reacția clienților din Cluj. Este primul astfel de grill instalat într-un bistro Moldovan, iar în funcție de reacțiile clienților vom putea extinde și la altele.

Pe acest grill încorporat în masă se pot prăji bucăți de carne de vită, carne de porc și cârnați. Clientul vine și își alege din vitrină ce dorește, își prăjește carnea cum dorește și o consumă”, a spus Cosmin Moldovan.

„Deviza și recomandarea noastră este gândiți global, mâncați local, de la fermierii din zonă”, a conchis Moldovan.

Sursa: clujcapitala.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page