Un start-up de rezervări din Cluj intră în parteneriat cu Uber pentru a oferi prețuri preferențiale
Un start-up de rezervări din Cluj intră în parteneriat cu Uber pentru a oferi prețuri preferențiale

Un start-up de rezervări din Cluj intră în parteneriat cu Uber pentru a oferi prețuri preferențiale

Bookr, start-up-ul de rezervări din Cluj-Napoca face echipă cu Uber. BOOKR estimează că va gestiona peste 2 milioane de rezervări în aplicație în 2022. Aceștia au atras anul trecut o investiție pre-seed de 120.000 de euro, la o evaluare inițială a business-ului de 1 milion de euro.

BOOKR, aplicație mobilă pentru realizarea și gestionarea programărilor, dedicată clienților și business-urilor din servicii, intră în parteneriat cu Uber și le oferă utilizatorilor reduceri de până la 50% la serviciile de transport comandate direct din aplicația de rezervări, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Parteneriatul se înscrie în direcția strategică de dezvoltare a companiei și a digitalizării întregului proces de programări, cu scopul de a oferi utilizatorului experiența completă, din momentul plasării rezervării și până la momentul efectiv al sosirii în locație.

Pe scurt, începând de acum, BOOKR îți face programarea și te și duce la ea. Astfel, utilizatorii Uber aflați la prima cursă vor beneficia de 50% reducere la serviciile de transport, folosind aplicația BOOKR și, dacă sunt deja clienți activi UBER, beneficiază de o reducere de 10% la fiecare cursă, ori de câte ori își onorează programarea făcută prin BOOKR”, spune Flavius Fulea, CEO și cofondator BOOKR, menționând că acesta este primul dintr-o serie de parteneriate viitoare cu soluții ce oferă servicii conexe în beneficiul utilizatorilor platformei de rezervări.

Ne bucurăm să ne alăturăm BOOKR în eforturile lor de a susține digitalizarea domeniului serviciilor, Clujul fiind unul dintre orașele în care ne-am extins rapid după lansarea Uber în România. Oamenii caută soluții tehnologice cât mai simple care să-i ajute să-și organizeze mai bine viața de zi cu zi și ne pare bine că suntem aici pentru ei alături de partenerii noștri” spune Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Lansată la începutul anului 2021, BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat, ce permite vizualizarea imediată a locației și oferă un plus de transparență și vizibilitate business-urilor partenere, optimizând în același timp, atât experiența utilizatorilor, cât și pe cea a business-urilor asociate, prin funcționalități inovatoare.

Aplicația BOOKR vine în sprijinul business-urilor în procesul de digitalizare, nu doar prin dezvoltarea unei prezențe online, ci și prin facilitarea administrării afacerii la distanță, managementul programărilor și a relațiilor cu clienții (CRM) 100% digital, toate având rolul de a organiza și etapiza interacțiunile cu clienții. Păstrarea istoricului pe fiecare interacțiune, îi permite businessului să analizeze constant satisfacția clienților, evoluția principalilor indicatori de business, dar și oportunitatea de a dezvolta un cross-sell, așa încât să maximizeze satisfacția fiecărui client, odată cu creșterea veniturilor.

60.000 de utilizatori și 360 de business-uri în aplicație la finalul lui 2022

BOOKR are, în prezent, peste 20.000 de utilizatori și peste 200 de business-uri înscrise, din domeniul medical și din domeniul înfrumusețării (hairstyling, manichiură, masaj, make-up, barber shop). Aplicația este folosită în 21 de orașe din România, printre care și Cluj-Napoca și București.

Avem în vedere creșterea prezenței în fiecare județ, pe ambele verticale, medical și beauty. Estimăm că, până la finalul anului, vom ajunge la 60.000 de utilizatori și la 360 de business-uri înscrise în aplicație, care vor genera peste 2 milioane de rezervări prin BOOKR”, mai spune Flavius Fulea.

Estimarea de creștere vine pe fondul digitalizării accelerate a business-urilor în ultimii doi ani și, implicit, a interesului tot mai mare al românilor pentru soluții care le ușurează viața de zi cu zi, precum și odată cu nevoia stringentă de soluții inovative. Pentru a susține creșterea estimată, BOOKR are în plan extinderea echipei la peste 20 de membri până la finalul anului viitor, de la 9, câți sunt în prezent.

La finalul anului trecut, BOOKR a atras o investiție pre-seed de 120.000 de euro, la o evaluare inițială a business-ului de 1 milion de euro. Fondurile atrase vor fi folosite pentru dezvoltarea aplicației în ambele verticale, cu accent atât pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor finali, cât și pe optimizarea activității business-urilor partenere. Totodată, reprezentanții BOOKR iau în calcul și extinderea la nivel internațional, o decizie în acest sens urmând să fie luată, cel mai devreme în ultimul trimestru al acestui an.

Sursa: ziuadecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page