City Fashion Kids aduce haine de designer pentru copii la Iulius Mall Cluj
City Fashion Kids aduce haine de designer pentru copii la Iulius Mall Cluj

City Fashion Kids aduce haine de designer pentru copii la Iulius Mall Cluj

A putea  să te joci și să te simți confortabil, să te murdărești și să te bucuri de asta, face parte din magia copilăriei, așa că hainele comode sunt obligatorii la copii. Pe lângă confort trebuie să arate bine și să fie și în trend, iar pentru asta City Fashion Kids a adus în Iulius Mall Cluj o colecție întreagă de articole vestimentare dedicate tuturor vârstelor și nevoilor. Nu rata târgul cu vânzare, care se desfășoară până pe 26 octombrie.

Este minunat să-i privești pe cei mici cum își explorează copilăria la maximum, iar încântarea se accentuează atunci când sunt aranjați și asortați din cap până în picioare. Însă, dacă ești în pană de idei, atunci când se pregătește pentru școală, mers în parc sau un eveniment în familie, poți găsi inspirația la City Fashion Kids din Iulius Mall Cluj. Aici, designerii Claudia Suciu, Sara Buzdun, Anna Lafaet și magazinele Coccodrillo, Primigi și Fya România,împreună cu It Kids Art school & modelling agency, și-au prezintat noile colecții în cadrul unui fashion show, iar pânăpe 26 octombrie, creațiile lor sunt expuse la un târg tematic, situat în zona H&M din Iulius Mall Cluj. Evenimentul este organizat de Corina Campian, care a pregătit și o mulțime de alte suprize pentru această primă ediție a City Fashion Kids.

De aici pot fi achiziționate ținute pline de culoare și veselie, ce fie au elemente urbane unice, fie sunt inspirate de copii și, cel mai important, sunt ușor de purat, atât de cei mai mici, cât și de adolescenți.

În weekend, în perioada 29 – 30 octombrie 2022, te așteptăm în Iulius Mall Cluj, de data aceasta să faci și o călătorie în timp, marcată de eleganță și rafinament, la „Târgul de Antichități”. Evenimentul aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare.

Sursa: comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook Page